Over ons

Wie zijn wij?

         We leerden elkaar kennen in mei 2016, toen ik Kimberley,  langs ging bij Vanity om mij te laten begeleiden tijdens mijn zwangerschap.

We werden al snel vriendinnen en delen dezelfde interesses. We hebben een zwak voor alles wat met baby's en kinderen te maken heeft (kledij, accessoires en alles wat erbij komt kijken) om je outfit naar een hoger level te brengen.

Naast onze eigen webshop en elkaar 4 dagen in de week te zien hebben we nog een leven los van elkaar :)

Vanity is de levenspartner van Niek. Samen met Niek heb ik 2 dochters Morena geboren in 2017 en Mouna geboren in 2020. Ik ben zelfstandige vroedvrouw sinds 2015 en heb mijn eigen praktijk in Oosteeklo, waar ik ook 3d- en 4d echo's afneem.

Samen met Kimberley beheer ik deze webshop.

Kimberley is getrouwd in 2016 met Jens. In datzelfde jaar werd onze eerste dochter Olivia geboren. In 2019 kregen wij onze tweede dochter Alice. Naast deze webshop beheren, werk ik ook nog als verzorgende bij familiehulp. Een job waar ik mijn hart in steek. Ik geniet van mijn leven als vrouw van Jens en mama van onze dochters, maar een avondje uit met vriendinnen zal ik niet afslaan.

Wat maakt ons zo uniek

We gaan voor jou op zoek naar de meest mooie maar ook functionele items.  We streven ernaar om prijs en kwaliteit gelijk te laten lopen. Bij ons kan je ook gepersonaliseerde materialen aankopen.  Wil je een speenkoord, sleutelhanger of een ander gepersonaliseerd item met naam neem dan contact met ons op. Alles wordt met de hand gemaakt en niet alles zal op voorraad zijn, daarom kan de wachttijd soms iets langer duren.

Omdat we deze webshop met 2 doen, gaan we niet enkel bestellingen verzenden maar kunnen er ook verzendingen op 2 verschillende plaatsen worden afgehaald nl. in Eeklo en Oosteeklo ( graag vragen wij om contact met ons op te nemen om de afhaling probleemloos te laten verlopen)

We verzenden vanaf 50 euro gratis in België en vanaf 60 euro naar andere landen.

We doen er alles aan om bestellingen die geplaatst worden voor 12u00 's middags dezelfde dag nog te verzenden. 

Wij zorgen met heel veel liefde dat jullie bestellingen mooi verpakt worden.

Je kan ons ook volgen op facebook en instagram waar onze nieuwste items ook online komen en leuke acties te volgen zijn!

Bij vragen kunnen jullie steeds contact met ons opnemen, wij helpen jullie graag verder.

We wensen jullie heel veel kijk- en shopplezier!

Lots off love Kimberley en Vanity !