Little dutch Little Goose

We nemen jou mee terug naar de natuur. Het mooie stukje natuur rondom de boerensloot waar de ganzen genieten van vers water en gras. Daar vind je onze Little Goose! Een sociaal en loyaal vriendje voor alle levende wezentjes rondom de sloot. Heel de dag is hij druk in de weer met water, gras en de speurtocht naar takjes en blaadjes voor een warm nestje. De liefde die de gans steekt in het opbouwen van zijn nestje is de liefde die Little Dutch heeft gestoken in het creëren van deze mooie nieuwe textiel- en speelgoed collectie.

Het zachte groen is versierd met een illustraties van Little Goose. De kleur combineert mooi met de olijf kleuren uit de Pure collecties. De gehele textiel collectie is beschikbaar in Little Goose. Van hydrofiele doeken tot ledikantdekens, van hoeslakens tot aankleedkussenhoezen. Voeg wat subtiele gansjes toe aan de babykamer of versier de gehele kamer met de gansjes!

Little Goose heeft ook de speelgoed en spelletjes collecties geïnspireerd. De zachte knuffel is beschikbaar in twee maten en kan ook teruggevonden worden aan de baby gym, als muziekdoosje en als knuffeldoekje. We hebben stapelblokken met het gansje en een geluidenpuzzel. Maar wat natuurlijk niet kan ontbreken aan deze collectie: het ganzenbord!

 

Is er een item uitverkocht of ergens anders iets gezien die je bij ons niet kan terugvinden, op zoek naar een andere maat, stuur ons een berichtje. Wij zoeken het graag voor je uit als we al dan niet nog aan deze items kunnen geraken.

info@belle-molina.be