Little dutch Flowers & Butterflies

Het geluid van tjilpende vogels, de geur van wilde bloemen. Onze levendige Flowers & Butterflies collectie geeft een dromerige tuinsfeer weer met alles wat daar groeit en bloeit, variërend van boshyacint tot boterbloem. Het thema komt tot uiting door het gebruik van warme seizoensloze tinten, sierlijke grassen en frivole bloemen. Abby de vrolijke stadsmus, het roze vogeltje Olivia en Lily de elegante vlinder hebben elk een hoofdrol in deze sierlijke collectie. We zien de wereld door hun ogen, terwijl ze van bloem tot bloem vliegen en fladderen.

De Flowers & Butterflies collectie bestaat uit alle benodigdheden voor je mini, variërend van boxkleed tot vloerkleed. We brengen een puzzel en een rammelaar, maar ook een uitgebreid assortiment textiel om uit te kiezen. De hoofdpersonages van dit fleurige thema zijn ook te zien op een aantal kledingstukken en verzorgingsproducten. Daarnaast hebben we een bloeiende all-over print ontworpen die elke baby- of kinderkamer een bloeiende boost geeft. Alle items kunnen los worden gebruikt om een ​​neutrale inrichting op vrolijke wijze te accentueren, maar zijn ook gemakkelijk met elkaar te combineren voor een kamer vol bloemen en vlinders.

 

Is er een item uitverkocht of ergens anders iets gezien die je bij ons niet kan terugvinden, op zoek naar een andere maat, stuur ons een berichtje. Wij zoeken het graag voor je uit als we al dan niet nog aan deze items kunnen geraken.

info@belle-molina.be