NEW! Little dutch baby bunny

Met trots presenteren we onze nieuwste collectie! De Newborn Naturals collectie is geïnspireerd op de zachte, pure natuur van pasgeboren baby's. Het nieuwe Baby Bunny ontwerp, gecombineerd met de rustgevende, beige kleur, zal een liefdevolle touch toevoegen aan elke kinderkamer. De Newborn Naturals collectie bevat nieuwe en verbeterde materialen, waardoor ze nog comfortabeler en veiliger zijn voor baby's. De collectie omvat een reeks praktische, stijlvolle producten zoals een voedingskussen en gebreide dekens, ontworpen met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail.

Daarnaast introduceren we een aantal prachtige nieuwe producten die met veel liefde en aandacht voor detail zijn ontworpen door ons ontwerp- en inkoopteam. We geloven dat de toevoeging van deze producten ons assortiment nog uitgebreider maakt en ons in staat stelt er te zijn voor alle belangrijke momenten in het leven van onze kleintjes.

 

Is er een item uitverkocht of ergens anders iets gezien die je bij ons niet kan terugvinden, op zoek naar een andere maat, stuur ons een berichtje. Wij zoeken het graag voor je uit als we al dan niet nog aan deze items kunnen geraken.

info@belle-molina.be